Nem og effektiv rekruttering

Når du har brug for det rigtige talent, hvad enten det er en midlertidig vikar eller langsigtet medarbejder, har vi ekspertisen til at hjælpe.

Rekruttering hos os

Vi har en fleksibel tilgang til vores rekruttering for at imødekomme behov og forventninger på tværs af brancher og virksomheder. Vi giver vores kunder en personlig og skræddersyret service, når vi skal rekruttere. Når du vælger os, som din rekrutteringspartner får du adgang til et netværk af 50 rekrutteringskonsulenter, 6.000 opdaterede CV’er og HR-afdelinger i hele landet.

Vi har over 12 års erfaring, hvilket giver os adgang til eksklusiv markedsdata og indsigter i ansættelsesstrategier på tværs af brancher. Kombineret med dette udnytter vi vores etablerede position på markedet  for at muliggøre adgang til omfattende online annoncepakker med stort fokus på finde de mest attraktive kandidater. Vi sigter mod at opbygge stærke og varige partnerskaber med vores kunder for at hjælpe med at skabe succes på tværs af virksomhedernes afdelinger og samtidig støtte fagfolk i at nå deres fulde potentiale.


Vores framework

Del dine forretningsmål og ansættelsesplaner med os, så klarer vi resten. Fra at identificere potentielle kandidater, til at sælge din vision og sikre din nye ansættelse til det rigtige lønniveau. Vi er eksperter i at sikre, at du rekrutterer de rigtige mennesker. Vores teams er specaliseret i en specifikke brancher og virksomhedsstørrelser, så du vil altid beskæftige dig med en, der kender dit marked indefra og ud.

Det siger vores kunder

Vi hjælper virksomheder med at finde de helt rette kandidater.

Hvorfor vælge rekruttering?

Vi har adgang til over 6.000 CV’er, som vi løbende holder opdateret og relevante. Vi bruger også online annoncering, så vi kan garantere synligheden af ​​vores kunders ledige stillinger og interagere med kvalitetskandidater, før vores konkurrence kan. Fremfor, at kandidaten aktivt skal søge efter en stilling, før i dukker op, bruger vi annoncering og eksponerer jeres stilling til relevante kandidater.

%
80% vælger at bruge vores vikarservice igen
0 k
6.000 kandidater i vores CV-database
0 %
97% af vores rekrutteringscases bliver gennemført succesfuldt.

Virksomhed?

Annoncer dine job til millioner af månedlige brugere, og søg mellem 100.000+ CV’er i vores database.