Opret en bruger, og kickstart din jobsøgning

Leder du efter drømmejobbet? Når du opretter en bruger på Workscout får du adgang til tusindvis af jobmuligheder. Opret din profil allerede i dag. Det tager under 5 minutter, og så er du i gang med jobsøgningen.  

En profil hos Workscout er din jobsøgningsven

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at oprette en bruger hos Workscout, så du kan få adgang til tusindvis af jobopslag i en fart. Med en bruger hos Workscout kan du oprette CV, søge jobs og håndtere alle dine ansøgninger ét samlet sted. Kom i gang allerede i dag, og gør din jobsøgning nemmere. 

  • Jobsøgning er gjort nemt.
  • Få overblik over ansøgninger og jobmuligheder.
  • Det er 100 % gratis at oprette en bruger hos Workscout.

Imponer dine fremtidige kolleger med dit CV

Når du opretter en bruger hos Workscout, kan du udfylde dit CV og gøre det nemmere for arbejdsgivere at finde netop din profil. Udfyld dine erfaringer, kompetencer og uddannelse i vores smarte værktøj, og skab et CV, der skiller sig ud. Opret en bruger på under 5 minutter, og find dit næste job.

 

Det rigtige jobmatch findes her

Jobsøgning går begge veje. Det er ikke kun dig, der skal finde drømmejobbet, men også drømmejobbet, der skal finde dig. Det ved vi hos Workscout, og derfor har vi gjort det nemt for arbejdsgivere at finde dig. Opret en profil i dag, og lad arbejdsgivere finde dig.

Kickstart jobsøgning på få minutter

Du kan begynde at bruge Workscout allerede i dag. Det er 100 % gratis at oprette en profil, og det tager kun et øjeblik, før du er i gang med at finde dit næste job.

Sådan kommer du i gang

Gør din jobsøgning effektiv i dag.

Opret gratis profil

Lav en bruger hos Workscout på få minutter, og start din jobsøgning.

Lav dit CV

Udfyld dit CV med vores smarte CV-værktøj, og brug det i dine ansøgninger.

Søg nemt efter jobs

Find nemt og effektivt relevante jobs, der matcher dine kompetencer og krav.

Find dit næste job

Håndter alle dine ansøgninger ét sted, og find den helt rigtige arbejdsplads for dig.

Det siger vores kandidater

Hvad siger vores brugere om os? 

Klar til at finde drømmejobbet?

Vil du kickstarte din jobsøgning? Så opret en bruger hos Workscout allerede i dag, så du kan komme i gang med at finde dit næste job. Det er hurtigt og nemt at starte din jobsøgning med Workscout.

FAQ

Jobannoncen

Når man opretter en jobannonce hos Workscout, bliver din jobannonce altid opsat på vores egen hjemmeside, på Jobnet og på Facebook. Udover det har du mulighed for at tilkøbe vores pakker, hvor vi laver betalt annoncering på sociale medier, Google og fagmedier. Når du opretter en gratis bruger, kan du læse mere om, hvilke medier jobbet bliver eksponeret på under den enkelte pakke.

Du modtager alle ansøgninger samlet på vores platform, hvor du også kan håndtere ansøgerne. Du får en mail hver gang du modtager en ansøgere. I mailen modtager du også alt relevant information på den enkelte ansøger.

Når du opretter en gratis profil på vores side, har du mulighed for at bruge vores gratis skabeloner tilpasset din stilling eller tilkøbe professionel tekstforfatning.

Der er intet maksimum for, hvor mange ansøgninger du kan modtage. Der er heller ingen begrænsning for, hvor mange ansættelser du kan foretage.

Yderligere

Når du har udfyldt alle oplysninger, vil der som regel gå få minutter før dit job er offentliggjort på vores side. Vælger du at tilkøbe yderligere kanaler, vil jobbet være aktivt på de medier din pakke indeholder efter 1-2 arbejdsdage.

Det vigtigste for modtagelsen af gode ansøgninger er kvaliteten af jobbeskrivelsen og mængden af informationer omkring jobbet. Du kan tilkøbe professionel tekstforfatning eller bruge én af vores skarpe skabeloner, som du har gratis adgang til, når du opretter en bruger.

Der er ingen binding hos Workscout. Du kan altid opsige din jobannonce. Jobannoncen opsiger du blot ved at slette dit job fra vores side via dit dashboard. Når du sletter jobbet fra siden, stopper din løbende abonnement.

Du kan altid redigere i dit jobopslag. Der er ingen begrænsninger på, hvor ofte du kan redigere dit job. Det er desuden super nemt og hurtigt at redigere jobopslaget.

Start din jobsøgning nu

Er du klar til at starte din jobsøgning? Opret din profil nu, få et professionelt CV og find dit næste arbejde hurtigt og nemt.