0 %
95% af vores Try&Hire forløb bliver til fastansættelser.
0 k
Over 20.000 ledige stillinger
0 %
97% af vores rekrutteringscases bliver gennemført succesfuldt.

Vi Skaber Muligheder for Kandidater & Virksomheder

Workscout er et rekrutterings- og vikarbureau. Dét vi tilbyder, er professionelle løsninger inden for netop dette. Vi har gennem de sidste 12 år især specialiseret os i at rekruttere talenter inden for en lang række forskellige brancher. I dag hjælper vi alt fra startups til C20-virksomheder med rekruttering og vikarhyre. Som kandidat kan du uploade dit CV i vores database. Så har vi fremadrettet mulighed for, at kontakte dig med nye jobs som passer til netop dig. Vi har en lang række forskellige ledige stillinger, som du nemt kan søge, efter du har oprettet dig.

Workscout handler om meget mere end et rekruttering og jobannoncering. Det handler om de mennesker vi hjælper med at finde arbejde. Mennesker med en passion for at hjælpe andre. Mennesker, der er eksperter i deres roller. Mennesker, der lærer af tilbageslag og fejrer succeser. Mennesker der 100% elsker det de laver.

Virksomhederne kommer ikke til os, fordi vi presser vores kandidater til at søge en masse jobs. Virksomhederne kommer til os fordi de ved, at vi kun er interesseret i at matche få og relevante kandidater med virksomheder. Kandidaterne skal kun tage stilling til jobs, som giver mening for dem, og virksomheden skal kun læse ansøgninger, der er relevante for dem.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi hjælper både kandidater og virksomheder.