Zille Isabel Amanda

receptionist, kontor
13. maj 1986

Om kandidat

Jeg har bred og stor erfaring indenfor servicebranchen, hvorfor jeg er vant til at jonglere med mange bolde i luften. Grundighed og detalje er mit speciale.
Jeg får energi af at være i kontakt med mennesker, og går meget op i at give folk en god oplevelse, så de går derfra med et smil på læben. I den sammenhæng er jeg bevist om at skabe et behagligt rum og en atmosfære, hvor man føler sig velkommen og har lyst til at være.
Jeg elsker udfordringer og har altid lyst til at udvikle mig og lære nyt.

Beliggenhed

Uddannelse

H
HF 08/01/2004

Erhvervserfaring

r
receptionist, kontor 1. august 2017 - 31. oktober 2019

Ansvar for mødeplanlægning og koordinering af disse hvilke har udviklet mine kompetencer i koordinering og organisering. Jeg var det første møde mellem kunder og virksomheden og stod samtidig for al velkomst og modtagelse af gæster i huset. Jeg har arbejdet meget med Office-pakken, Excel, sociale medier og diverse intranets.

B
Booker 1. juli 2012 - 31. juli 2017

Reception: Modtagelse af gæster i huset, bestilling af varer, forberedelse af diverse møder og kurser. Table Booker: Modtager af opkald fra gæster, i forhold til bookning af borde, catering og større arrangementer. Besvarelse af diverse mails samt produktion af gavekort, Kontrol af sociale medier og andre små forfaldne opgaver som indpakning, blomster, køkken osv. Kompetencer: Evnen til at bevare overblik, særligt i pressede og stressede situationer. Service i øjenhøjde med kunden både på telefon og i mails. Gode egenskaber med Microsoft og Excel.

F
Fitness instruktør 1. januar 2013 - 31. marts 2015

Undervisning af hold styrketræning, gymnastik og tilrettelæggelse af timer