Warshin

køkkenmedhjælper
10. juli 1991

Om kandidat

Hej jeg hedder Warshin Mohamad Amin Mohamad
Jeg bor i Hårlev i Stevns kommune. Jeg er oprindelig fra Malkia i Syrien, men kom til Danmark i 2015. Jeg er 27 år gammel og er kurdisktalende. Jeg har en grunduddannelse som elektriker med fra Syrien. Jeg ser mig selv som en glad og omgængelig person , som er god til samarbejde på tværs af forskelligheder. For mig er det vigtigt med en arbejdsplads hvor der er plads til alle. Jeg bidrger med en høj arbejdsmoral og arbejdsglæde. Humor er en vigtig faktor at have med i et arbejde da jeg mener det er med til at nedbryde fordomme og komme sine kollegaer tættere ved. Jeg er udadvendt, fleksibel og har en positiv indstilling til tingene. Jeg er meget ansvarlig og tager mine arbejdsopgaver alvorligt. Jeg er omstillingsparat af natur og er god til at sætte mig ind i nye opgaver.

Jeg håber min ansøgning har vakt interesse og ser frem til at uddybe mine kvalifikationer ved en samtale.

MVH
Warshin

hilsner Warshin Mohamad Amin Mohamad

Beliggenhed

Uddannelse

E
Elektriker (Erhvervsuddannelse (EUD)) 06/01/2009

Erhvervserfaring

k
køkkenmedhjælper 1. november 2018 - 31. marts 2019

Som køkkenmedhjælper var jeg med til at tilberede råvare og mad samt stå for rengøring både i køkkenet og i restauranten. Jeg har derfor kendskab til at arbejde under strikse hygiejnemæssige tilstande hvilket jeg også anser som en vigtig faktor. Derudover lærte jeg det essentielle i at kunne samarbejde på tværs.

e
elektrikerlærling 1. november 2016 - 31. januar 2017

Ansat i et praktikforløb som elektrikerlærling/medhjælper hvor jeg hjalp til med mindre opgaver såsom skifte lamper, stikkontakter, hjalp til med at udlede elkabler mm.

e
elektriker 1. juli 2006 - 30. september 2014

Elektriker med følgende opgaver: Stikkontakter opsætning af el i fabriker fremstilling af pærer Lamper Køleskabe Software systemer på computerer