Vienna Gry

Tjener
18. april 1988

Om kandidat

Jeg har altid været god til mennesker og min tjenerkarriere har skam kun været med til at
videreudvikle disse kompetencer. Jeg har forfinet mit serviceniveau til sådan et punkt, at
jeg har oplært andre I samme. Jeg har udviklet et endnu skarpere øje for detaljer, end jeg
allerede havde i forvejen og jeg har fået lov til at bruge min evne til at bevare et køligt
overblik i alle mulige pressede situationer.
Jeg er yderst omstillingsparat og vil kunne matche givne ønsker og forventninger.
Min karriere har kun bragt mig mange sjove og konstant skiftende udfordringer, den har
udviklet mine faglige kompetencer på et højt plan og har været med til at udvikle mig som
menneske.

Som medarbejder er jeg:
– Serviceminded ud over det sædvanlige og stræber altid efter perfektion
– God til at planlægge strategisk og udføre organiseret
– Yderst detaljeorienteret, resultatorienteriet og generelt grundig
– Omstillingsparat og lærenem
– Engageret, fyldt med masser af gå-på-mod og energi
– Arbejder fortrinligt under pressede situationer
– Imødekommende og nærværende

Som kollega er jeg:
– Smilende og udadvendt
– Passioneret og farverig af sind
– Troværdig og tillidsfuld
– Ærlig og respektfuld
– Kreativ, en med skøre påfund

Jeg fungerer både i teams og arbejder selvstændigt.

Beliggenhed

Uddannelse

S
Serviceøkonom (Erhvervsakademiuddannelse) 01/01/1970
S
Studentereksamen (stx) (Gymnasial uddannelse) 01/01/1970

Erhvervserfaring

T
Tjener 1. oktober 2020 - 30. november 2020

Gæstebetjening, morgen frokost og aften service

t
tjener 1. august 2020 - 31. oktober 2020
t
tjener 1. juni 2020 - 31. august 2020
R
Receptionist/værtinde 1. november 2019 - 31. december 2019

Besvarelse af mails og opkald. Hjælpe med at opsætte restauranten til service. Al forfalden rengøring. Sikre at køkken og gulv var klar over eventuelle specielle spiser eller allergier. Servere lette snacks. Være smilet udadtil. Greate og seate gæsterne.

V
Værtinde 1. august 2019 - 30. november 2019

Justere bordplanerne til for aftenens service, være smilet til gæsten og vise vej til restauranten, seate gæsterne, mingle og sikre at gæsterne har hvad de har brug for, besvare opkald fra både inhouse og outhouse.