Thobias John

Restaurant Manager / Kok
27. november 1988

Om kandidat

På arbejde er jeg altid glad og smilende med højt humør, et glimt i øjet og massere overskud.
Jeg elsker at joke og hjælpe, især med alle mulige småting uden at blive spurgt.

Jeg arbejder som regelt i højt tempo og står sjældent stille da jeg trives når jeg er igang.
Og så jeg vant til at have travlt og på de dage hvor der ikke er, finder jeg altid noget at lave alligevel.

Jeg er god til at bevare overblikket, vurdere situationen, kommunikere klart og tydeligt og løse uventede problemer under pres. både alene eller fællesskab med andre.

Jeg er også lærenem, jeg elsker nye udfordringer og er god til at omsætte mig nye omstændigheder.
Jeg er ordensmenneske der hader rod og god til at prioritere og planlægge fremadrettet.

Beliggenhed

Uddannelse

G
Gastronom (Erhvervsuddannelse (EUD)) 12/01/2015

Uddannelse for kokke. Official danish education of chefs.

Erhvervserfaring

R
Restaurant Manager / Kok 1. september 2020 - 30. november 2020

Vagtplan & andet adminstrativt arb. Tjener / Bartender / Kok

K
Kok / Tjener / Manager 1. juni 2020 - 30. november 2020

Alle partier, Servering & Betjening, Varebestilling, Udskænkning af dvs drikkevare.

M
Manager / Kok / Bartender / Tjener 1. juli 2020 - 30. september 2020

Alt, 1 man restaurant.

K
Kok 1. november 2019 - 31. marts 2020

Koldt, varmt og salat parti

K
Kokkeelev - Chefs apprentice. 1. december 2017 - 31. maj 2019

Alt fra alle partier til bestilling af varer og servering af mad. All stations during evening and lunch service, ordering of foods for the next day and serving for the guests.

K
Kokkeelev - Chefs apprentice. 1. december 2015 - 31. december 2017

Alle parti'er undtagen stegen. Brunch i 6 mdr. All stations except the grill station. Ran the weekend brunch for 6 months.