Tacha Maria

Kommunikationsdesigner (projektforløb)
18. august 1993

Om kandidat

Jeg er meget arbejdsom og fungerer godt både i grupper og alene. Jeg går meget op i at udføre mit arbejde så godt som muligt og nogen vil måske kalde mig perfektionistisk.
Jeg elsker at fordybe mig i mine opgaver og bruger altid meget energi på, at udarbejde det bedst mulige resultat.
Jeg kan virke en smule introvert overfor nye personer, men kommer hurtigt efter det, i takt med at jeg lærer folk at kende.

Beliggenhed

Uddannelse

K
Kommunikationsdesign (Kandidatuddannelse) 01/01/2019

Grafisk design, visuel kommunikation, prototyping, co-creation, brugerinddragelse, socialt design, design metoder, projektstyring samt animation.

D
Digital Concept Development (Professional Bachelor Programme) 09/01/2017

På uddannelsen får man kendskab til projektstyring, markedsføring, design, konceptudvikling og forskellige teknologier - såsom 3D print, makey makey, og sensorer.

M
Multimediedesigner (Erhvervsakademiuddannelse) 08/01/2015

Som multimediedesigner lærer man at planlægge, varetage og udføre multimedieopgaver. Dette gælder både trykte medier, hjemmesider, sociale medie-strategier, samt andre online markedsføringsstrategier. Vi lærer også at udvikle en sammenhængende designlinje på tværs af platforme.

H
Højere teknisk eksamen (htx) (Gymnasial uddannelse) 08/01/2009

Jeg har taget en Højere Teknisk Eksamen med 5 A-niveau fag. Her indgår blandt andet matematik, fysik og engelsk.

Erhvervserfaring

K
Kommunikationsdesigner (projektforløb) 1. december 2021 - 31. januar 2022

Produktion af grafisk materiale, blandt andet til turistguider samt kort, design af nøgleringe, klargøring af filer til tryk, samt sparring på designudfordringer.

G
Grafisk designer (deltid) 1. september 2017 - 30. november 2018

Jeg stod for at udarbejde grafisk materiale i form af nyhedsbreve, landingpages, brochurer, reklamer, artikler og almen grafik samt booke det ind og publicere det. Jeg udarbejdede også et redesign af deres fokus partner program.

m
multimediedesigner (studentermedhjælp) 1. november 2013 - 30. juni 2018

Jeg stod for designet og opdatering af hjemmesiden, bogføring, alt det grafiske materiale, pakning af ordrer, messearbejde samt forefaldende kontorarbejde. Jeg har taget et kursus i Søgemaskineoptimering og har deltaget i to messer.

M
Multimediedesigner (Praktik) 1. januar 2017 - 30. april 2017

Udarbejdelse af ny designlinje herunder logo, visitkort, brochurer, faktaark, kursuskatalog og hjemmeside. Udarbejdelse af animationsfilm samt håndtering af content marketing.

e
ekspedient (salgsassistent, ufaglært) 1. april 2016 - 31. august 2016

Jeg varetog kundeekspeditioner og opfyldning af varer. Endvidere håndterede jeg ordrer og hjalp til med vareudlevering.

k
kontormedhjælper (piccolo /piccoline) 1. januar 2009 - 31. januar 2013

Jeg udførte forefaldende kontorarbejde, servicerede kunder, lavede lette rengøring samt diverse praktiske opgaver som budkørsel, indkøb etc.