Sreehari

IT medarbejder
1. januar 0001

Om kandidat

Jeg har mange års erfaring inden for de tekniske områder: it-udvikling, kvalitetssikring, teamkoordinering og undervisning i ingeniørfag. Jeg har specielt arbejdet med Mainframe-systemer, kvalitetskontrol, database, datawarehouse, analyse -teknologier og med internationale kunder.

Jeg har løbende opdateret mine viden:

1. Microsoft Azure Administrator Associate
2. Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012/2014
3. Google certified Digital Leader
4. AWS certified Cloud Practitioner
5. AZ-900: Azure Fundamentals
6. DP-900: Azure Data Fundamentals
7. AI-900: Azure AI Fundamentals
8. SC-900: Security, Compliance, and Identity Fundamentals
9. ISTQB(International Software Testing Qualifications Board) certified tester
10. Indian Institute of Banking and Finance (IIBF) Banking Domain certification

Mine vigtige kompetancer udover mine teknisk færdigheder, er
gode organisitoriske færdigheder, projektledelse, tidsstyring dvs. koordination, planlægning og overholdelse af deadlines. Jeg er rutinerede i at arbejde selvstændigt og i team og jeg tage gerne ansvar.

Jeg er entusiastisk og professoinel og passer godt i en teamkultur. Da jeg arbejder målrettet, kan jeg bidrage til virsomhedens succes. Fra mine projektansattelser er jeg vant til at arbejde fleksibilt.

Fra salgs branchen har jeg erfaring med kundekontakt. Mine arbejdsopgaver har også været ansvar for bestilling af varer til lager, kvalitetkontrol, scanning af produkter, kontrol af varer, opfyldning af produkter, tælling med scanner osv.

Beliggenhed

Uddannelse

M
Master of Business Administration 06/01/2005

Danish Assessment : 1år af en dansk kandidatuddannelse

M
Master of Technology (Computer Science) 04/01/2002

Danish Assessment : Kandidatuddannelse i teknisk videnskab inden for det informationsteknologiske område.

M
Master of Technology (Computer Aided Design and Manufacturing) 08/01/1996

Danish Assessment : Civilingeniør/kandidatuddannelse i teknisk videnskab.

B
Bachelor of Technology (Mechanical Engineering) 08/01/1988

Danish Assessment : Diplomingeniør/professionsbachelor i ingeniørvirksomhed som maskiningeniør.

Erhvervserfaring

I
IT medarbejder 1. oktober 2019 - 29. februar 2020

Support og vedligeholdelse af it-systemer med nye softwareopdateringer og installationer. Kvalitetskontrol og vedligeholdelse af nyt spilsystem. Planlægning og afvikling af møder med forretningskunderne om test af brugerflade og feedback med bruger synspunkter (udviklings arbejder): Testplan, testcase, testmatrix, RTM-forberedelser, lukningsaktiviteter mv.

S
Salgsassistent 1. august 2017 - 30. april 2019

Modtagelse og kontrol af produkterne fra leverandørene hver morgen. Kontrol af frugt og grøntsager. Opfyldning af friske varer i tør,køl og frøst. Statuskontrol, optælling or rapportering. Kontrol af varerne på frost, kølige områder og tørre områder. Kontrol af temperaturer i køle og frost 3 gang hverdag. Prisændring 3 gang om en uge. Tælle og bestille manglende varer.

B
Butiksassistent (Salgsassistent) 1. maj 2016 - 31. juli 2016

Bookning af møder med klienter. Check af manglende varer og statusrapporter til chef. Forhandling og direkte kontakt med kunder om produkter og tilbud.

P
Production assistent & Quality Controller 1. januar 2012 - 30. november 2014

Kvalitetskontrol af lagersystemet og produktionsarbejder. Pakning og afsendelse af varer. Check ordermodtagelse og distribution. Status kontrol og løbende opdatering af varer/tælling. Vedligholdelse af Apport reporting system og koordinering med afdelingens leder.

Q
QA Engineer 1. juni 2010 - 31. december 2011

Manuel test af software applikationer. Dialog med interessenter om krav, der indsamles fra forretningsanalysen. Forberedelse af testsager, tesning, udførelse og rapportering i Quality Center. T‐SQL Developer‐evner inklusive stored procedurer, indekserede visninger, triggere. Erfaring med implementering og levering af MSBI‐platformsløsninger til udvikling, test og implementering af ETL, analyse, rapportering om SQL Server 2008/2012 ved hjælp af SSAS, SSIS og SSRS.

A
Associate IT Consultant 1. januar 2007 - 31. maj 2010

Erfaring med at arbejde med DB2 Database og IBM mainframes udviklingsteknologier, som Cobol, JCL, CICS, Spufi etc. Kortlægning af Danskebank system med Sampo Bank system. Involveret i Pre-analyse, indsamling af specifikationer og forberedelse af SUC'erne til dataoverførslen. Design og udvikling af de nye CICS-skærme og ændring af skærme ifølge specifikationer ved brug af SDF II.

S
Senior Software Engineer 1. august 2005 - 31. januar 2007

Involveret i Unit Testing, Integration Testing og System Testing. Designede af DB2-tabeller ved hjælp af IBM Eclipse IDA. Involveret i både manuel og automatisk test. Forberedelse testplan, teststrategi, RTM og sporing af samlet testafvikling. Involveret i at udføre Functional Testing på applikationen ved at oprette automatiserede scripts ved hjælp af Quick Test Professional (QTP).

I
IT Trainer/Lecturer 1. april 1997 - 31. juli 2005

Undervisning i IT fag som Operating Systems, Database Management Systems, Programming languges C, Fortran, Cobol, Discrete Mathematics, Operations Research, Optimization Techniques, Management Information Systems, Design Engineering osv. Ansvar for at lave Computer network i LAN og serviceing af IT udstyr.