Pernille Jessica

salgasistent
20. februar 1991

Om kandidat

Jeg er en frisk smilende kvinde på 25 år fra Næstved, som lige har afsluttet min uddannelse som serviceøkonom med turisme som speciale. Jeg er en meget målrettet og snaksalig person. Det er især oplevelser som har min store lidenskab. Det motiverer mig at fastholde gæster under en event, og se hvilken oplevelse de tager med sig, så de har lyst til at komme igen. Ud fra det perspektiv synes jeg at T

Hvad er en Serviceøkonom

Som Serviceøkonom er jeg klædt på til kunne være i dialog med kunder, og hvor dagligdagen kan være med til planlægning og organisering af serviceydelser, koordinerer og administrerer på alle niveauer og arbejder på tværs af kulturelle, uddannelsesmæssige og sproglige grænser især inden for administrative, økonomiske og markedsføringsmæssige områder.

Hvad kan jeg tilbyde jer.

Jeg kan godt lide at følge projekterne fra start til slut, jeg tager ansvar, skaber handling for de opgaver der bliver givet. Jeg leverer altid til tiden – også når der er travlt. Jeg har styr på de bolde jeg har i luften og nyder når der ikke er to dage der er ens, desuden er jeg fleksibel i forhold til arbejdstider. Jeg er meget innovativ og kreativ da jeg god til at skabe noget fra bunden og kan også være med til at optimere eksisterende processer, nyder at få lov at udfolde mig. Jeg har fået af vide jeg er en god kollega, jeg går op i trivsel på arbejdspladsen, er altid en glad humørbombe.

Lidt om mig

Jeg har købt hus for to år siden med min kæreste, som nu stå som over for en større renovering. Jeg bruger min fritid på at træne, lange gåture med min hund, er friluftsmenneske og holder meget af at være i det grønne. Jeg er altid nysgerrig på nye oplevelser.

Beliggenhed

Uddannelse

s
servicdøkonom 08/01/2014

Som serviceøkonom skulle der værer job muligheder inden for turisme, hotel og restaurantionsbranchens. Samt markedet for oplevelser, sport og event. Serviceøkonom bliver klædt på til agere inden for ledelse. Markedsføring, personale og udvikling. Ofte som mellem leder..

H
HG 01/01/2010
E
Eud10 (Grundskoleniveau mv.) 01/01/2008

tog ekstra år på københavns VUC for styrke mine Faglighed.

E
Eud10 (Grundskoleniveau mv.) 01/01/2005

fik taget min 9 klase afgangseksamen på 10'ern i næstved.

Erhvervserfaring

s
salgasistent 1. maj 2019 - 1. januar 0001

Salganistest i Bahne som Assistanse/deltid jeg håndter og ekspederer kunder og yder en service. jeg få mere viden om vores produkter inden for køkken og indterører. håndtering af lager og opfylning.

P
Plejehjemsmedhjælper uudannet 1. april 2020 - 31. august 2020

Sommer afløser i hjemme plejen på halskov i korsør. samme arbejds opgaver som en en Assistent. hjælpe og pleje borger der er blevet bevilliget igenne kommunen til få en ekstra hånd. til strømper huske medecin. mad. tøj. personlig hyggejne. mm..

S
Salgasistent 1. november 2019 - 30. juni 2020

Massaget er tøj butik hvor vi som salgasistenter stå til rådighed for kunden og klæde dem orndelig på samt søger for kunden få en god oplevelse i butikken

L
Livredder 1. februar 2017 - 30. april 2020

Vikar i -hg har jeg til ansvar som bassinvagt i offentlig åbningstider. Vagt ved stævner. Bassin vagt ved betalende bruger. Kassefuntion af billedet og badetøj salg. Servicering af svømmehallens gæster. Rengøring i omklædningsrum. Fællesarealer og svømmehallen. Forefaldende arbejde i svømmehallen

r
rengøringsassistent 1. maj 2018 - 31. december 2019

jeg har fået tilandsvar at søger for en af Næstveds skoler er rengjorte og nydelig samt har jeg en tandteknikker

S
Salgsasistent Demo 1. februar 2018 - 30. april 2018

I bilka stå jeg med demo, smagsprøver, prøve varer og har til andsvar for kunden få en fantastisk oplevelse med den var samt søger for kunden køber en del af værern

T
Trappevasker 1. februar 2018 - 31. marts 2018

min opgave var at vaske trapper i ejndome i kbh samt ordne går områder og toiletter. udskife brandarlarmer og sprunget parer.

c
cafe 1. august 2017 - 31. december 2017

to dage om ugen havet jeg til andsvar at åbne cafen. forberede alt til cafen kunne tag godt hånd om vores kunder. tjekke op på alt var fyldt op om der manglet ordne flerer grønsager. ordne brød. tag i mod varer. og stille tingene på plads. i åbnings tiden har man til andsvar søger for kunden. på cafen her laves der bagel. kage. kaffe. milchek. smoothis og drinks. alt bliver lavet fra bunden af friske råvarer

-
-blomster Binder 1. marts 2017 - 30. juni 2017

Deltids job. Som Blomster Binder. Binder buketter lave dekorationer. køer ud med varerne til kunder...

e
ekspedient (kasseekspedient) 1. januar 2014 - 31. januar 2014

midlertidigt Arbejds plads hos burger king ind til jeg kom ind på nye uddannelsessted.

b
butiksassistent (salgsassistent) 1. januar 2012 - 31. januar 2014

Salgsassistent i Jysk bliver jeg klædt på til kunde klarere butikslivet på både håndteringen af kunder og salgs taktikker. samt håndteringen og viden om varer i butikken.