Peder Bruntse

Kirketjener vikar
12. september 1957

Om kandidat

Beliggenhed

Uddannelse

t
teknikumingeniør 08/01/1979

Jeg læste til maskimningeniør efter overstået maskinarbejderuddannelse

Erhvervserfaring

K
Kirketjener vikar 1. september 2020 - 30. november 2020

Kirketjenerens kerneopgaver som jeg har prøvet 1. Medvirket ved gudstjenester, et bryllup og en bisættelse. Jeg har erfaret, at Solvang Kirke har en stor og trofast menighed. 2.Klargjort lokaler til arrangementer som kirkekaffe, spagettigudstjeneste m.v. 3, Oprydning og rengøring af kirke, sognegård og udvendige arealer. Jeg er selvkørende, kan træffe beslutninger og tage ansvar inden for de udstukne rammer og omgås alle med respekt for forskelligheder. Samtidigt er jeg en team-player og byder gerne ind med mine bidrag til fælles opgaveløsning. Jeg kan se nødvendigheden af, at en medarbejder er ansvarlig for det certificerede køkken,

m
maskiningeniør 1. februar 2014 - 31. januar 2020

Resultater: Forsøgsafvikling på Alfa Lavals testcenter i Nakskov Afrapportering af testresultater og forsøgsdagbog Tilbudsberegning af Protek-projektet i Napoli. Herefter projektingeniør for ordrehåndtering og deltagelse i commissioning af projektet i Napoli. Projektingeniør for Matahari-projektet i Indonesien. Tilbudsberegning af Bosh-Petfood projektet i Tyskland, og herefter projektingeniør på projektet. Deltog i byggemøder og commissioning af projektet i Tyskland. Tilbudsberegning af Krill-projekt med udrustning af krill-skib for norsk kunde, og herefter projektingeniør på projektet og konstruktion af komplicerede rørinstallationer. Tilbudsberegning af smelterørsprojekt til canadisk kunde, og herefter projektingeniør på projektet. Tilbudsberegning af mange proteinanlæg der ikke har opnået salg.

I
Ingeniør 1. oktober 2001 - 30. september 2013

Ansat som projektingeniør i afdeling for protein raffineringsanlæg med delansvar for tilbudsberegning af hele fabriksanlæg. Resultater: Forsøgsafvikling på Alfa Lavals testcenter i Nakskov Afrapportering af testresultater og forsøgsdagbog Tilbudsberegning af Protek-projektet i Napoli. Herefter projektingeniør for ordrehåndtering og deltagelse i : commissioning af projektet i Napoli. Projektingeniør for Matahari-projektet i Indonesien. Tilbudsberegning af Bosh-Petfood projektet i Tyskland, og herefter projektingeniør på projektet. Deltog i byggemøder og commissioning af projektet i Tyskland. Tilbudsberegning af Krill-projekt med udrustning af krill-skib for norsk kunde, og herefter projektingeniør på projektet og konstruktion af komplicerede rørinstallationer. Tilbudsberegning af smelterørsprojekt til canadisk kunde, og herefter projektingeniør på projektet. Tilbudsberegning af mange proteinanlæg der ikke har opnået salg.

P
Projekt Ingeniør 1. september 1992 - 30. september 2001

Resultater af største projekter: Afstøvning Fynsværket, Tørafsvovling Halmstad, Afstøvning Szectin Power plant, Afstøvning Krakov stålværk, Vådafsvovling Godtland, Afstøvning Warszava Zeran power plant.