Mille Maria

pædagogmedhjælper
28. august 1983

Om kandidat

I forbindelse med mine jobs har jeg ofte fået at vide at jeg altid er glad, rolig, smilende, opmærksom og imødekommende – både af kollegaer, leder og forældre til børnene.

Jeg er god til at have overblik og gennemføre en struktureret hverdag.

Uddrag fra min anbefaling fra Børn & Miljø: “Mille er en empatisk, nærværende og omsorgsfuld person, der med sin anerkendende og positive tilgang til børn, forældre og kollegaer er meget vellidt af alle”

Uddrag fra forældre anbefaling: “Mille har som pædagogmedhjælper i gruppen, efter vores opfattelse, gjort et fantastisk stykke arbejde. På det overordnede plan såvel som i de mere dagligdags prægede situationer har Mille været kompetent, sød og imødekommende – også når der var travlt.”

Jeg brænder virkelig for at være der for børn i førskolealderen, og for at gøre mit bedste for at hjælpe dem til at blive selvstændige individer der tør være sig selv og have mod på livet og dets udfordringer. Samtidig er det også vigtigt at de lærer at gebærde sig blandt andre og være en god og empatisk ven.

Da jeg har haft to barsler kort tid efter hinanden, er det ikke meget jeg har arbejdet de sidste 3 år. Men jeg brænder virkelig for at komme i gang igen. Via praktikker, vikararbejde og en midlertidig ansættelse (alle dele i børnehave/integreret institution), har jeg erfaret at jeg stadig har det i mig og glæder mig til at komme rigtigt i gang – forhåbentlig meget snart!

Vh Mille

Beliggenhed

Uddannelse

E
Ernæring og sundhed (Professionsbacheloruddannelse) 09/01/2005

Uddannelsen har flere specialer og jeg valgte at tage den retning der hed "Ernæring og fysisk aktivitet". Jeg vil bl.a. kunne hjælpe elite idrætsudøvere, men også den almindelige borger, der gerne vil tabe sig. Af fag vi havde var bl.a.: Kemi, Biokemi, Fysiologi, Pædagogik, Sociologi, Coaching, Hygiejne, Materialelære mm. Derudover havde vi også aktive timer med løb, Maxtest (max iltoptagelse) mm.

Erhvervserfaring

p
pædagogmedhjælper 1. august 2019 - 1. januar 0001

Vikar i både vuggestue og børnehave

p
pædagogmedhjælper 1. november 2017 - 31. december 2017

Midlertidigt vikariat i 2 mdr som pædagogmedhjælper på blå stue med børn fra 3 til 5 år. Hjalp også til i resten af huset på de andre stuer.

p
pædagogmedhjælper 1. februar 2011 - 28. februar 2017

Arbejdet med aldersgruppen fra 0-6 år, Jeg har tilrettelagt og planlagt hverdagen i en børnegruppe på ml. 12-17 børn, både alene og i fællesskab med kollegaer. Været konstitueret pædagog af 2 omgange. Har haft rigtig god kontakt til både børn, forældre og kollegaer Uddrag fra min anbefaling: "Mille er meget værdsat og vil blive savnet her - som medarbejder og kollega og som én, der gør en forskel for børn og familier" :-)

p
pædagogmedhjælper, vikar 1. august 2002 - 28. februar 2011

Tilkaldevikar på henholdvis Aflastning (Kikhøj), Bosted (Tåstrup Stræde) og SFO (Ladegårdsskolen) for udviklingshæmmede.

k
køkkenmedhjælper 1. august 2010 - 31. januar 2011

Stod for alene at lave mad til de 22 børn og 4 voksne i institutionen. Ud af de 22 børn var der 17 af dem, hvor der var særlige hensyn i forhold til kosten såsom vegetar, ingen svinekød, kun halalslagtet og lignende.

p
pædagogmedhjælper 1. februar 2003 - 30. juni 2005

Tilrettelagde dagen sammen med pædagog og talepædagog, for gruppe på 6 børn med enten dysfasi eller syntax.