Martin Tejs

køkkenchef (køkkenleder)
9. marts 1979

Om kandidat

jeg er en glad og positiv person på jo eller privat. mine kollegaer ser mig som den livsglade person ham der er krudt i og vil alle det bedste, og klar på sjov og ballade og alvorlig når det kræves.
det jeg nok er best til er nok at ikke og se problemer men se en mulighed for og lære hvordan problemet skal løses. jeg elsker nye udfordringer og er lærer nem

Beliggenhed

Uddannelse

k
kok 01/01/1999

Erhvervserfaring

k
køkkenchef (køkkenleder) 1. januar 2014 - 1. januar 0001

sørge for både tur til og fra ø, bestelling af vare, hygiejne, fremstil menu`er til selvskaber så som brylluper, firma frokoster og koncerter, vagtplan, fremstil frokost retter og a la carte retter

k
kok (gastronom) 1. januar 2012 - 1. januar 0001

varebesteling, hygiejne, tilberedning af frokost og a la carte kort klar gøring af partier og selvskaber

k
køkkenmedhjælper 1. januar 1999 - 1. januar 0001

dessert parti, frokost parti, forret parti.

k
kokkeskole 1. januar 1998 - 1. januar 0001

opstart til kokke uddanelse

k
køkkenmedhjælper 1. januar 1997 - 1. januar 0001

ansvar for af forberede køkkenet så som fiske parti deseret parti, oplære opvasker.

k
køkkenleder 1. januar 2015 - 31. januar 2017

daglig ledelse af køkkenet, opvask, fremstil buffet: salat bar, det varme +15 slags kød, desserter, forretter, hygiejne, varbestelling, varemodtagelse, rengøring, vagtplan tilrette læggelse, kvalitets kontrol.

k
kok (gastronom) 1. januar 2012 - 31. januar 2014

tilberedning af a la carte menu dansk mad, varebestelling, hygiejne,

k
køkkenchef (køkkenleder) 1. januar 2011 - 31. januar 2012

varebestelling, hygiejne, vagtplan, dagligledelse, tilberedning af mad til buffet,mad ud af huset, sponsore mad til odense håndbold klub.

k
kok (gastronom) 1. januar 2010 - 31. januar 2011

ansvar for mad lavning til buffet og ud af huset, børne fødseldag, hygiejne

k
kok (gastronom) 1. januar 2009 - 31. januar 2010

ansvar for kolde retter, varme retter, kød, varemodtagelse, hygiejne,

k
kok (gastronom) 1. januar 2009 - 31. januar 2009

ansvar for det daglige ledelse af køkkenet både frokost og aften kort

k
kok (gastronom) 1. januar 2006 - 31. januar 2009

ansvarg for den daglig ledelse af køkkenet, frokost kort, aften kort, tilberedning af a la carte menu, frokost menu, varebestelling, modtagelse af vare, kvalitet kontrol.

k
køkkenchef (køkkenleder) 1. januar 2006 - 31. januar 2007

ansvar for det daglig ledelse af køkkenet og vagt plan samt vare bestelling. status. hygiejne, opskrifter og aregementer mad ud af huset

k
kok (gastronom) delikatesse kok 1. januar 2004 - 31. januar 2006

ansvar for tilberedning af dagens små retter, lunt og koldt

K
Kokkeelev 1. januar 1999 - 31. januar 2004

oplæring i alt inde for kokke faget

s
soldat menig 1. januar 1998 - 31. januar 1999

forsvare danmark

o
opvasker 1. januar 1996 - 31. januar 1997

ansvar for opvasken,