Mai-Britt

Kommunikation og udvikling
19. maj 1959

Om kandidat

Jeg udfører mit arbejde med stor omhu, dedikering og engagement og altid med høj kvalitet. Jeg er samvittighedsfuld og pligtopfyldende. En ildsjæl som ikke er bleg for at træde nye stier og med stor iderigdom. Herudover er jeg stærkt kommunikerende.

Mine kolleger og borgere betegner mig som positiv, optimistisk, glad og motiverende. En stor inspiration når det gælder kommunikation og udvikling. En som spreder energi og glæde.

Beliggenhed

Uddannelse

C
Coaching og Konflikthåndtering 08/01/2019

Anvendelse af kognitiv coaching i organisationer til at facillitere udvikling. Værktøjer til at skabe strategisk commitment, trivsel og handlekraft. Mestring af samtalen som redskab og være en succesfuld dialogpartner.

S
Sosu-hjælper 01/01/2012

Giver adgang til at arbejde med ældre indenfor sundhed og socialt arbejde

Erhvervserfaring

K
Kommunikation og udvikling 1. april 2016 - 31. januar 2019

Udvikling og gennemførelse af aktiviteter med fokus på kultur og historie, herunder sang, historiefortælling, byvandringer, galleriture etc. med netværksdannende formål. Udvikling og tilrettelæggelse af månedsblad og programmer, herunder alt redaktionelt. Udvikling af arrangementer, events og gennemførelse, herunder en årlig revy i og udenfor huset, koncerter og temafester. Udviklingssamtaler med medlemmer.

S
Sosuhjælper 1. januar 2014 - 30. september 2016

Personlig pleje og anden pleje. Måling af vitale værdier. Generelle ernæringsopgaver. Motiverende støtte med borgerens mobilitet og træning. Faglig Kommunikation og psykisk støtte til borgere og pårørende der befinder sig i krise.

u
udviklingskonsulent 1. januar 2013 - 30. april 2016

Udvikling af fællesskaber beboere imellem. Udviklende samtaler med beboere. Udvikling af aktiviter med udviklende og rehabilliterende formål, herunder sang og fortælling, Kastanjehavens vandrelaug, Mandehjørnet og det skarpe kvindehjørne. Skrive artikler for og med beboere om livshistorier og filosofiske stunder til månedsblad. Ide, udvikling og gennemførelse af årlig cabaret med beboere og med udgangspunkt i hver enkelts ressource, styrke og livshistorie. Ide og tilrettelæggelse af film om udvikling og fællesskaber på et plejehjem.

h
handicaphjælper 1. januar 2010 - 31. december 2011

Personlig hjælper for kvinde med afasi. Personlig pleje. Madlavning og rengøring. Transport til div. aktiviteter i brugers egen bil. Motiverende støtte til fysisk træning. Faglig kommunikation og psykisk støtte. Socialt samvær

h
handicaphjælper 1. marts 2008 - 31. januar 2010

Personlig hjælper for mand med sclerose Personlig pleje. Madlavning og rengøring. Transport til div. aktiviteter og besøg. Motiverende støtte til fysisk træning. Faglig kommunikation og psykisk støtte

U
Ufaglært medarbejder 1. januar 2005 - 31. marts 2008

Personlig pleje. Tøjvask og rengøring. Ernæringsopgaver. Praktiske opgaver

P
Partner 1. januar 1998 - 31. december 2003

Konceptudvikling og grafisk tilrettelægelse

K
Konsulent 1. januar 1991 - 31. december 1997

Grafisk tilrettelæggelse og projektstyring.

K
Konsulent 1. januar 1980 - 31. december 1990

Grafisk tilrettelæggelse.Koordineringog kundepleje. Konceptudvikling

U
Ung pige i huset 1. januar 1978 - 31. december 1979

Børnepasning og praktiske opgaver. Madlavning