Lisa Vibeke Sateja

præst
8. december 1967

Om kandidat

Præst med højt til loftet:
Jeg har en bred og blandet erfaring, dog har den røde tråd i mit arbejdsliv værwt menbesker og formidling.
i mange år har jeg arbejdet i beskæftigelsesbranchen, primært med kontanthjælpsmodtagere, men også dagpengemodtagere.
Her har jeg bestridt forskellige roller, blandt andet som underviser, virksomhedskonsulent, vejleder, mentor, samt sagsbehandler. Er vant til at have de såkaldt svære samtaler, og formidle videnstungt stof.

Jeg er typen, der kan klare mange forskellige roller, og som nødigt sætter mig selv eller andre i bås. Jeg er som peraon lyrtende, imødekommende og motiverende, mere individualist end flokdyr, og så er jeg god til at se en sag fra flere sider.

Beliggenhed

Uddannelse

L
Lærer i folkeskolen (Professionsbacheloruddannelse) 01/01/2002

Meritlærer: giver adgang til at være lærer i folkeskolen,.

T
Teologi (Kandidatuddannelse) 01/01/1970
c
cand teol 08/01/1992

Erhvervserfaring

p
præst 1. maj 2015 - 31. januar 2021

Præstearbejde

P
Præst 1. november 2019 - 31. marts 2020

Præsteoopgaver, div.

B
Beskæftigelseskonsulent 1. august 2006 - 28. februar 2019

- Undervisning: Tilrettelæggelse, afholdelse og evaluering af forløb for dagepnge- og kontanthjælpsmodtagere. Længerevarende og korte kursusforløb. Diverse undervisningsemner, såsom selvværd, sociale kompetencer, netværksdannelse m.m. - Vejledning: Kontanthjælpsmodtagere, under LAB -loven. Målgrupper: 2,2, 2,3, 2,10 og 2.12, i henhold til - Sagsbehandling: i beskæftigelsesregi for ovennævnte grupper under LAB- loven. Alt fra oprettelse af løntilskud, til klargøring af sager til REHAB. - Mentor: Mentor: Bevilliget under LAB 32- tilbud for unge under 30, aktivitetsparate og uddannelsesparate- - Virksomhedsarbejde: Opsøgende, virksomhedsrettet arbejde, i forbindelse med at finde job til ledige. Herunder også oprettelse af løntilskud og praktikker.