Ketil

studentermedhjælp
23. juni 1992

Om kandidat

Jeg trives i fællesskaber og er aktiv i sociale arrangementer samt deltager gerne i planlægningen af disse. Tætte kollegaer har beskrevet mig som smilende, åben og positiv samt værende en god samtalepartner til refleksioner angående både faglige og personlige udfordringer. Samarbejde og et fælles mål finder jeg stærkt motiverende, selvom jeg har stor erfaring og trives godt med individuelle arbejdsopgaver. Desuden har jeg igennem flere år i laboratoriet udviklet et stærkt gåpåmod og en evne til at smile af udfordringer, hvilket jeg anser som essentiel i en forsøgs baseret videnskab som bioteknologi.

Beliggenhed

Uddannelse

B
Biologi-bioteknologi (Kandidatuddannelse) 09/01/2016

I Biologi-bioteknologi afdækker du geners og proteiners rolle og lærer at forstå cellers og organers opbygning og funktion i levende organismer. Du får viden om både planter, dyr og mikroorganismer. Du lærer også at bruge avancerede bioteknologiske og molekylærbiologiske metoder og gennemfører laboratorieforsøg og analyser. Desuden lære man at identificere og løse problemer relateret til biologisk produktion. Jeg har lært at kombinerer biologiske og etiske principper med forskellige bioteknologiske teknikker. Jeg har erfaring og specielt haft fokus på mikroorganismer som Saccharomyces cerevisiae, Escherichia coli og Pseudomonas fluorescens. Desuden har jeg erfaring med at arbejde med planter som Nicotiana benthamiana, Sorghum bicolor og Arabidopsis thaliana. Dette har jeg opnået via kurser samt BSc and MSc projekterne.

B
Biologi-bioteknologi (Bacheloruddannelse) 09/01/2013

I Biologi-bioteknologi afdækker du geners og proteiners rolle og lærer at forstå cellers og organers opbygning og funktion i levende organismer. Du får viden om både planter, dyr og mikroorganismer. Du lærer også at bruge avancerede bioteknologiske og molekylærbiologiske metoder og gennemfører laboratorieforsøg og analyser. Desuden lære man at identificere og løse problemer relateret til biologisk produktion.

Erhvervserfaring

s
studentermedhjælp 1. november 2016 - 30. november 2017

Teaching assistant in Plant Physiology, a compulsory course for second year Biology-Biotechnology students. The job includes theoretical exercises, lectures and assisting in microscope exercises.

l
laboratorieassistent 1. september 2016 - 30. september 2017

I assisted a Ph.D. student in conduction experiments such as Colony PCR, Genotyping, seed sorting using a confocal laser microscopy, agroinfiltration of tobacco plants, media preparation, buffer preparation, growth and streaking of E. coli, Agrobacteria etc.

s
studentermedhjælp 1. februar 2015 - 28. februar 2017

Teaching assistant in Cell Biology, a compulsory course for first year Biology-Biotechnology students. The job includes theoretical exercises, lectures and assisting in microscope exercises.