Jan Schneider

produktion, tidsbegrænset stilling
26. december 1964

Om kandidat

Jeg er forhandlingsvant, konfliktløsende, pragmatisk, god til at løse opgaver, udfordringer, nye tiltag og samle kræfter til fælles opgaver.

Jeg er forudseende, har ekstra mere overblik for en sikkerheds skyld, er god til at lade andre få plads, og er aldrig selvhævdende i forhold til opgaver.

Jeg udviser sikkerhed og ro, har tålmodighed hvor det kræves. Trives i alle miljø, men føler selv jeg er ung af sind og handling.

Beliggenhed

Uddannelse

H
Handelskolen, Erhvervs faglig grunduddannelse 01/01/1981

Magasin Du Nord, Århus, Detailhandel

Erhvervserfaring

p
produktion, tidsbegrænset stilling 1. september 2021 - 31. januar 2022

Forarbejdning af halvfabrikata, Kontrol af samme, planlægning og pakkestyring af ordre og forsendelse , forsendelse klargøring og styring af alle processor.

A
Auktionsleder 1. januar 2012 - 30. september 2019

Udpeget af Justitsministeriet som Auktionsleder i Kolding, Vejle, Fredericia og Billund kommuner. Alt fra total auktionshus- til auktionarius, auktionsleder, auktionsholder, leder, leder generelt

A
Auktionsholder 1. januar 2008 - 31. december 2018

Auktionssted, Nordisk auktioner, vurdering af antikviteter, pantelåner, Ansvarlig for afvikling af konkurser og medhjælper for konkurser for advokater (over 200 afviklet), numismatiker mm.

s
skoleleder (forstander, Direktør) 1. januar 1996 - 31. december 2007

Forstander, skoleleder, direktør for 240 ansatte, aften skole, fritidsskole, jobklubber, Eu projekter, lokal projekter, life long learning , alle kulturelle aktiviteter, kommunale aktiviteter, for folkeoplysningen, politisk debatstyring i kommunen, samt meget meget mere.

R
Regions konsulent 1. januar 1992 - 31. december 1996

Regionskonsulent, folkeoplysningsloven, servicering af 34 afdelinger , klæde forstandere på, sikre handicap tilskud i 3 amter, klæde politikere på i forhold til støtte på folkeoplysningsloven, deltage i lovgrundlag for folkeoplysningen, lovrevision, og lign, samt servicere de lokale politikere, partier, og forstandere, sørge for overholdelse af lovgrundlag og klager og gennemførelse af tilsynsrådssager, når det var på krævet. Fungere som lobbyist på højt plan.