Hannah Amy Elizabeth

Frivilig træner i børne esport
22. juli 1989

Om kandidat

Denne hjælpsomme og positive person med en ansvarlig og troværdig tilgang til mit liv og arbejde søger nye udfordringer.

Igennem min karriere har jeg lært at være tilpasningsdygtig og effektiv i alle opgaver jeg laver.

Arbejder hårdt og ærligt. Er en mega god kollega. god holdspiller.

Elsker at lære nye ting.

Kom med en udfordring til mig 🙂

Beliggenhed

Uddannelse

P
Pædagogisk assistent 07/01/2010

Igennem denne periode mens jeg gik på College, for at nå mine tre pensummer i børnepasning var jeg også arbejdende i skoler og børnehaver for at få arbejdserfaring og viden. September 2012 til Juli 2013 -Dickleburgh Primary School Jeg arbejdede med børn i alderen 5 til 6 år, som en lærer assistent, jeg skulle hjælpe dem med og blive bedre i skolen, læse forbedring og forståelse, lave aktiviteter med børnene og evaluering, skolevagt, rengøring og klargøring. I indskolingen skal jeg holde øje med børnene at de følger med i klassens aktiviteter både inde og udenfor. August 2011 til Juli 2012 og Maj 2011 til Juli 2011- Mannorfield Infant and Nursery School Lærer assistent – jeg forberedte aktiviteter i klassen så som billedkunst, hjælpe børn med og læse, rydde op, klargøring til madpakke og rengøre (sterilisere af legetøj) August 2010 til April 2011- Notre Dame Prep School 2 til 4 år børn (nursery classroom) og 4 til 6 år, her var jeg en assistent, forberedte aktiviteter, holdt øje med børnene omkring vandlege borde af sikkerheds hensyn. Læste for børnene i stilletime.

Erhvervserfaring

F
Frivilig træner i børne esport 1. august 2021 - 1. januar 0001

børne esport træner Jeg træner børn i alderen 6-11 år så de kan lære mere om det spil de kan li og spille feks. Fortnite. Roblox. Minecraft. Og så de kan lære samarbejde og få gode relationer til hinanden. Jeg gør rent. Jeg laver marketing ting for klubben så vi kan få flere medlemmer. Jeg laver posters til lanpartys. Prislister. Jeg snakker godt med forældre og de kan altid komme forbi til en kop kaffe/the og se hvad der sker i klubben, så de kan se hvad deres børn laver der.

F
Frivillig hjælper 1. juni 2021 - 1. januar 0001

Jeg gør rent og hjælper med og opdatere deres computere og sælger sodavand og sandwich Jeg også hjælp træneren hvis jeg kan.

T
Tilkaldevikar pædagog medhjælper - 1. juni 2021 - 30. juni 2021

Jeg arbejdede i deres vuggestue, her skulle jeg putte de små hen og sove, passede på dem og legede med dem både indenfor og udenfor. Jeg hjalp til ved måltiderne og fodrede dem hvis de skulle have hjælp med det. Vaskede deres hænder og skifede også bleer når der var brug for det.

f
frivillig hjælper 1. februar 2020 - 30. juni 2021

Jeg gør rent og hjælper med og opdatere deres computere og har også været med til og bygge nogen af deres computere sammen med min kæreste da de skulle have nye computere.

B
Butiksassistent 1. august 2013 - 28. februar 2014

Her var jeg i et team hvor jeg sorterede donationer, rengøring, hænge det op, testede donationer, Sørgede for butikken var godt præsenteret, rent og ryddeligt. Jeg arbejdede også ved kassen, snakkede med kunder og hjalp dem hvis de havde brug for det.

K
Kræmmer (krejler) 1. marts 2006 - 30. september 2008

Lavede smagsprøver på ting vi solgte (mad), Serverede kunder og modtog betaling. Sætte ting på standen så det så indbydende ud så folk købte mere. generelt kundepleje. oprydning når marked var slut.

R
Receptionist & Bogholder 1. maj 2006 - 31. juli 2008

I dette job skulle jeg modtage kunder/ordrer osv, snakkede med kunder både face to face og online via emails osv. bestilte dele fra producenter. Jeg beregnede også tilbud til kunder. Jeg arbejdede meget selvstændigt der og gav en hånd med i værkstedet også hvis der var brug for det.

b
bartender 1. juni 2007 - 31. marts 2008

Lavede smagsprøver, serverede for kunder både drikkelse og modtog betalinger. rengøring generelt af hele stedet så det var klar til næste omgang.

D
Dagplejepædagog 1. juli 2004 - 31. juli 2004

I indskolingen skal jeg holde øje med børnene at de følger med i klassens aktiviteter både inde og udenfor.