Betina Cecilia

receptionist, tjener, all-aroundmedhjælper
17. september 1980

Om kandidat

Jeg er en ambitiøs og seriøs ikke-rygende ung kvinde med et imødekommende samt smittende godt humør. Jeg er en stabil og udadvendt, positiv, fleksibel og livsglad person som er overbevist om, at jeg i kraft af min person, vil være i stand til at yde en indsats for Jer

En indsats, som både I og mine kommende kollegaer, som I vil I bemærke. Jeg kan være et legebarn med sans for humor, men jeg har også min professionelle side, i indre og ydre. Hvilket afhænger af situationen samt stemningen.

Jeg har arbejdet ekstremt målbevidst under mit studie og har skabt mange gode resultater. Kombinationen af min kreativitet og min forståelse for samarbejde har gjort mig vellidt og respekteret blandt andre studerende.

Jeg higer nu seriøst efter at både bidrage og udfordre mig selv og mine evner i arbejdet hos dem.

Faglig dygtighed er væsentlig, men uden lysten til at være en teamplayer og yde en tryg kunde -og gæsteservice, vil den ikke kunne udnyttes fuldt ud, og den lyst har jeg i mig. I de forskellige situationer nyder jeg godt af min hjælpsomme og kreative træk, idet disse ofte fremmer min egen eller gruppens samlede resultat.

Via min uddannelse, som har budt på en lang række udfordringer, som kombineret med min store interesse i emnet har givet mig en stor fagligt ballast.

Jeg er mødestabil samt stabil, selv når jeg har fri er det vanskeligt for mig at fjerne fokus fra mit fagområde: Jeg bruger meget tid på at arbejde mig hen mod en fremtid som receptionist, turisme, assistent, tjener, servicemedarbejder, køkkenmedarbejder, sælger eller lign. Området er enormt spændende og min passion for samme har ofte gavnet mig i skolen.

Man bør dog huske indimellem at distancere sig, den nødvendige adspredelse opnår jeg gennem motion og forskellige andre aktiviteter. Disse ting giver mig lidt luft, hvilket gør, at jeg i stressede situationer altid kan bevare overblikket, og yde en smule ekstra.

Beliggenhed

Uddannelse

H
HGS 08/01/2006

Uddannelsen åbner mange døre og giver mulighed for en bred vifte indenfor turisme, handel og butik, en uddannelse der har givet mig forståelse for arbejdsmarkedet hvor jeg gerne kan og vil gøre nytte i samfundet.

9
9 og 10 klasse 01/01/1997

Afsluttet både 9 og 10 klasse på efterskole

Erhvervserfaring

r
receptionist, tjener, all-aroundmedhjælper 1. december 2014 - 31. december 2018

Odense Congress Center. Blæksprutte, catering, receptionen, servering og rengøring, forefaldende arbejde, Køkken/Kantine.

M
Medhjælper, sælger 1. marts 2011 - 31. december 2013

Sælger, telefonsælger

S
Sæsonmedarbejder/servicemedarbejde, udflugter. Ved vandet og ved bureauet 1. juni 2007 - 31. juli 2007

Delte flyers ud, booket turister, tilflytter og indbygger til oplevelser. Til vands, til lands og i luften.