Vent ikke på kandidaterne – kom til dem

I et dynamisk jobmarked kræver det en proaktiv tilgang, hvis du vil have de bedste kandidater. Med Workscouts jobannoncering eksponeres dit jobopslag på tværs af kanaler som sociale medier, Google og jobportaler.

Fang dine fremtidige kollegaer i feedet

Ni ud af ti danskere har en profil på et socialt medie. Det gør sociale medier til en oplagt platform at eksponere sig på, når du arbejder med rekruttering. Workscout bruger sociale medier til at eksponere dine stillingsopslag for relevante kandidater, så du er der, hvor din næste medarbejder er. 

  • Facebook- og Instagram-annoncering
  • LinkedIn-annoncering
  • Alt samlet på én platform.

Få dit job til tops på Google

Google er en kraftfuld kanal, når det gælder rekruttering. Med Workscout kan du få dit jobopslag helt i top i Googles resultater, når relevante kandidater søger efter jobs, der matcher dit opslag.

Land direkte i din drømmekandidats indbakke

Med e-mailmarketing fra Workscout lander dit stillingsopslag direkte i e-mailindbakken hos relevante kandidater. På baggrund af uddannelse, geografi m.m. finder vi den rette kandidat til dig. 

Start rekrutteringen på under 3 min

Du kan starte med at bruge Workscout allerede i dag. Det tager kun et kort øjeblik at oprette din gratis profil, og så er du klar til at slå lige så mange stillinger op, som du vil – helt gratis. 

Sådan kommer du i gang

Effektiv rekruttering, der virker

Opret gratis profil

Opret din profil på under 2 minutter, og få en offentlig virksomhedsprofil.

Opret dit jobopslag

Tilføj ubegrænsede antal af jobs, og håndter dem nemt og overskueligt.

Start din skræddersyede jobannoncering

Igangsæt målrettet annoncering på sociale medier, Google og e-mail.

Ansæt din nye kollega

Håndtér alle ansøgninger samlet på ét sted, og vælg den rette kandidat til jobbet.

Det siger vores kunder

Vi hjælper virksomheder med at finde de helt rette kandidater.

Rekruttering er mere end jobportaler

Workscout er meget mere end en jobportal. Ved brug af målrettet jobannoncering klarer vi jobrekrutteringen hurtigere, bedre og nemmere i din søgen efter den rette kandidat. 

FAQ

Jobannoncen

Når man opretter en jobannonce hos Workscout, bliver din jobannonce altid opsat på vores egen hjemmeside, på Jobnet og på Facebook. Udover det har du mulighed for at tilkøbe vores pakker, hvor vi laver betalt annoncering på sociale medier, Google og fagmedier. Når du opretter en gratis bruger, kan du læse mere om, hvilke medier jobbet bliver eksponeret på under den enkelte pakke.

Du modtager alle ansøgninger samlet på vores platform, hvor du også kan håndtere ansøgerne. Du får en mail hver gang du modtager en ansøgere. I mailen modtager du også alt relevant information på den enkelte ansøger.

Når du opretter en gratis profil på vores side, har du mulighed for at bruge vores gratis skabeloner tilpasset din stilling eller tilkøbe professionel tekstforfatning.

Der er intet maksimum for, hvor mange ansøgninger du kan modtage. Der er heller ingen begrænsning for, hvor mange ansættelser du kan foretage.

Yderligere

Når du har udfyldt alle oplysninger, vil der som regel gå få minutter før dit job er offentliggjort på vores side. Vælger du at tilkøbe yderligere kanaler, vil jobbet være aktivt på de medier din pakke indeholder efter 1-2 arbejdsdage.

Det vigtigste for modtagelsen af gode ansøgninger er kvaliteten af jobbeskrivelsen og mængden af informationer omkring jobbet. Du kan tilkøbe professionel tekstforfatning eller bruge én af vores skarpe skabeloner, som du har gratis adgang til, når du opretter en bruger.

Der er ingen binding hos Workscout. Du kan altid opsige din jobannonce. Jobannoncen opsiger du blot ved at slette dit job fra vores side via dit dashboard. Når du sletter jobbet fra siden, stopper din løbende abonnement.

Du kan altid redigere i dit jobopslag. Der er ingen begrænsninger på, hvor ofte du kan redigere dit job. Det er desuden super nemt og hurtigt at redigere jobopslaget.

Klar til at udvide teamet?

Start med at oprette gratis stillinger allerede i dag og udvid teamet med målrettet jobannoncering. Kom i gang med Workscout på få minutter.