Indieframe – rekruttering af IT-specialister

Rekruttering af specalister

IndieFrame blev grundlagt i 2016 af Cecilia Valsted og Lars Brask, to erfarne dokumentarfilmskabere på en søgen efter at skabe et mere mangfoldigt og demokratisk nyhedsflow i lokale og internationale medier.
“I en tid, hvor mediernes magt ændrer sig hurtigt, og propaganda og alternative fakta spredes, ønsker vi at skabe et mere autentisk og demokratisk mediebillede inspireret af folkets perspektiv.” Vi er en uafhængig digital distributionsplatform, der bringer indholdsskaberen og medierne sammen.

Udfordringen

Med flere store investeringer bag sig, skulle Indieframe ud og finde dygtige medarbejdere til at udvikle deres platform. De stod overfor en udfordring, da dygtige og kvalficeret IT-medarbejdere var svære at finde og rekruttere.
Indieframe havde forsøgt sig med eget netværk og jobportaler, men uden at finde de helt rette medarbejdere, som levede op til deres krav. Ofte oplevede de, at ansøgerne kom – men kvaliteten var ikke god nok.

Løsningen

Da Indieframes største udfordring var kvaliteten af ansøgere, kiggede vi på kanaler, hvor kvaliteten ofte er højere end normalt. Derfor valgte vi, i samarbejde med Indieframe, at anvende vores Scale-pakke, hvor vi annoncere på LinkedIn
Via annoncering på LinkedIn, kunne vi indhente ansøgere af højere kvalitet, som levede op til de krav og ønsker Indieframe havde til kandidaterne. Derfor endte Indieframe med en række ansøgere, der var kvalificeret til ansættelse.

Formularen indsendes...