Målrettet og effektiv jobannoncering

Med Workscouts jobannoncerings mulighed får jeres virksomhed muligheden for at finde de absolut bedste kandidater til jeres ledige stillinger.

Vi skaber muligheder for kandidater & virksomheder

Med Workscouts jobannoncerings mulighed får jeres virksomhed muligheden for at finde de absolut bedste kandidater til jeres ledige stillinger. Via vores egne kanaler og sociale medier laver vi en intelligent målrettet annoncering og finder de rette kandidater til jer.

Vi har gjort processen nem og enkel for jer som virksomhed. Når i vælger jobannoncering hos Workscout kan i forvente en let og hurtig ansættelsesproces, hvor vi stadig bevarer den høje kvalitet. Hos os er det ikke vigtigt, at i får vanvittig høj mængde ansøgere, men derimod få kvalitetsansøgere, som i faktisk kan bruge til noget.


Vores framework

Vi gør rekrutteringsprocessen nem for din virksomhed ved at tilbyde løsninger, hvor vi står for hele rekrutteringen fra A-Z. Du skal blot give os de relevante informationer om jobbet og så modtager du kun relevante ansøgninger fra kvalificerede kandidater.

Det siger vores kunder

Vi hjælper virksomheder med at finde de helt rette kandidater.

Hvorfor vælge jobannoncering?

Vi eksponerer jeres jobannonce til 100.000+ månedlige besøgende på Workscout.dk. I bliver derudover også eksponeret på diverse sociale medier, email og søgemaskiner, som sikrer jer en høj eksponering.

Med kombinationen af vores egne kanaler samt målrettet annoncering, sikrer vi at din virksomhed kommer ud til relevante kandidater. På denne måde sikrer vi høj kvalitet på de ansøgere der kommer ind.

%
80% vælger at bruge vores os igen
0 k
150.000 kandidater i vores CV-database
0 %
97% af vores cases bliver gennemført succesfuldt.

Virksomhed?

Annoncer dine job til millioner af månedlige brugere, og søg mellem 100.000+ CV’er i vores database.